Bemutatkozás

Kedves Érdeklődők, Sportbarátok!

Idén már az VI. Szálka triatlonra készülünk. Úgy érzem, hogy a kezdeti mottónknak eleget tettünk,hagyományt teremtettünk, töretlen lendülettel és szeretettel szervezzük és Ti jöttök, egyre többen minden évben. A kezdeti 140 versenyző, most már 700 felett mozog, annak ellenére, hogy nem vagyunk Ob futam. Már mindenki tudja, augusztus közepe-Szálka triatlon, családi hangulat, finom borok, gyönyörű helyszín. Ennyi ember nem tévedhet…

Itt hagyom a kezdő bemutatkozásom, ha valaki először tévedne erre….

Posta Endre vagyok, testnevelő, sportszervező, a TF-en végeztem 96 körül. A triatlonba 2006-7 körül csöppentem, egyenesen a szövetség titkárságára. Itt többek közt a feladataim közt volt a versenyekre járás, és a segítség a helyi versenyszervezőknek. Sok mindent láttam hallottam, tanultam ez idő alatt, és 5 éve elérkezettnek éreztem az időt, hogy saját versenyem is legyen. Helyszínt nem kellett sokat keresnem, mert a Szálkai strand, kemping egy olyan gyönyörű és ideális környék, hogy aki megtisztel a jelenlétével, biztos nem felejti el soha.  A motivációm a jó hangulat, és az elégedett versenyző, aki mosolyogva megy haza vasárnap délután, és úgy érzi, kapott valamit. Remélem a pozitív energiáim mindenkire hatással lesznek. A kiírást igyekeztünk mindenkinek a testére szabni, ezért az „első bálozók” és a vérprofi amatőrök is megtalálják a számukra megfelelő távot.

A versenyen a diákjaim a szekszárdi Garay Gimnáziumból és a Dynamic Tc. szabad kapacitásai segítenek, akiknek innen is óriási köszönet!

Mindenkit várunk nagy szeretettel!