Verseny előtt

Kedves Nevezők!

Köszönöm a bizalmatokat, hogy neveztetek a II.Szálka Kupára, melynek jóvoltából Thaiföldről írom üdvözlő soraim….a verseny elmarad, nem megyek haza,  utazásra már ne költsetek! Smilie: :-)

Üdvözlettel: Posta Endre (már nagyon lebarnult)  főszervező

Nos, minden rendben megy az előkészületekkel, az idő pompás lesz, a tó jó meleg. Néhány infó:

–          320 előnevezés jött(köszi), a tavalyi 120-hoz képest, ami remélem azt jelenti, hogy jó úton vagyunk.

–          Akik Szálkán alszanak pénteken, azoktól azt kérem, hogy a szálláson parkoljanak, mert a parkoló befogadó képessége korlátozott.

–          Ha tudjátok hozni a befizetés igazolást, hozzátok, mert megkönnyíti a nevezést, amik különböző távok szerint lesznek berendezve.

–          A rajtok: 10:00-kor: XL egyéni+ csapatváltók, L egyéni + csapatváltók

                 10:10-kor: M egyéni+ csapatváltók, S egyéni + csapatváltók

–          A pályák: normál minőségű aszfalt, a kerékpár pályán a lejtőkön NAGYON VIGYÁZZATOK!!! A tavalyi mérleg egy kulcscsonttörés..A lejtő közepén elég nagy gyűrődések vannak, azt javaslom, hogy az első körben  vagy a pályabejáráson jól nézzétek meg, mert ki lehet kerülni. Sem Ti, sem a verseny ne itt dőljön el!

–          Frissítés a szokásos: víz, izo, banán, dinnye, szőlőcukor, keksz. A kerékpár pályán lesz lehetőség, hogy a saját kulacsotok kapjátok vissza, de lesz pótlás is.

–          Az XL távon 5 éves bontásban, ffi-nő kategóriában, a többi távon junior –felnőtt – senior –veterán, ffi-nő bontásban hirdetünk eredményt. A csapatoknál távonként fiú-lány kategóriákban. Csak a tisztán NŐI váltók számítanak Női váltóknak!

–          Az abszolút első helyezettnek XL-távon egy repülést ajánlott fel egy pilóta, hogy fentről is megnézhesse Szálka és Szekszárd környékét. Erre másnak is van lehetősége, abszolút reklámáron. Elérhetőség az alábbi képen:

Szalka_repules_felajanl

–          Boronkay Petya egy felhívással fordul hozzátok, íme:

Boronkay Peti gyerekekKétszeres világbajnok paratriatlonistánk, Boronkay Péter kéri a segítségeteket fogyatékos gyerekek számára. – Régi futócipőd már nem alkalmas a futásra? – Megvan már benne az a bizonyos km? – Megválnál tőle, de kidobni nem akarod? – A polcon csak kerülgeted, csak a port fogja? Itt az alkalom, hogy egy jó ügy érdekében megválj tőle! Bizonyára tudjátok, hogy korábban a triatlon mellett középsúlyos és halmozottan súlyos értelmi fogyatékos gyerekekkel foglalkoztam. Többségük hátrányos helyzetben él, nevelőszülőkkel, vagy éppen állami gondozásban. Sok esetben egy póló, vagy tornacipő is nagy anyagi megterhelést jelent számukra. Innen jött az ötlet, hogy a már nem használt futócipőket, egyéb sportfelszerelést ezeknek a gyerkőcöknek, fiataloknak összegyűjtsük még az iskolakezdés előtt, hogy jól induljon a tanév. Amennyiben ilyen formában kívánsz megválni Te is cipődtől, várjuk felajánlásodat a Szálka Triatlon nevezési sátránál! Sportbaráti üdvözlettel: Boronkay Péter „Rabló” Triatlon Világ-és Európa Bajnok

Category(s): Egyéb

Comments are closed.