Kedvcsináló

Kedves Amatőr Sportolók!

Ha még nem tudjátok, mivel zárjátok a triatlon éveteket, egy kis kedvcsináló:

Augusztus 18-án szombaton kerül megrendezésre az I.Szálka Kupa hetvenponthárom, és nincsilyen távú triatlon verseny.  A név kötelez minket, ezért a Szálkai strandon rendezzük be a mi kis versenyközpontunkat. A hely csodálatos, igazi gyöngyszem a Dél –dunántúli dombság szívében. A pálya ideális, ha süt a nap, akkor is árnyékos a 80%-a. Van benne ugyan egy kis hegymenet, de a legelők, dombok, tavak, erdők, kis falvak mindenért kárpótolnak, majd meglátjátok.

A verseny, kísérő rendezvényei kapcsolódnak a Szálkai falunaphoz, ahol a helyi iparművészek- termelők munkájának gyümölcseiből kaphatunk- szó szerint- ízelítőt. Az estéket a Szekszárdi borászok( Posta Borház, Bodri Borház)  finom borai teszik zamatossá, édessé, illatossá …. A kemping területén van büfé, főző-sütőhelyek, strandröpi pálya, tusoló, wc, és nyugalom. Péntek és Szombat este a jógaoktatóm tart jógaórát a dombtetőn, a természet lágy ölében.

Igyekszünk a nem túl magas nevezési díjat a versenyzőkre fordítani, lesz tésztaparti, ebéd, frissítő, és technikai futó póló, őrült dögös dizájnnal, amit csak itt kaphattok.  A távokat úgy állítottuk össze, hogy mindenki találjon magának megfelelő kihívást. Mivel a keró és futó pálya is 4 körös ezért lehet 1-2-3-4kört menni mindenből, így lett S-M-L-XL táv. Ha nem fáradtok el a triatlon szombaton, tekerjetek egyet Vasárnap a Mountain- bike futamon, ahol az erdőben kell teljesíteni a 4 körös pályát. Itt is lehet 1-2-3-4kört menni, 15-30-45-60 km-t

Várunk barátsággal, szeretettel!

Üdvözlettel: Posta Endre főszervező

Category(s): Egyéb

Comments are closed.